Scoici inabusite (Ameijoa á Bulhão Pato)

de xana in Fructe de mare, 14 Aug 2013 | 3880 vizualizari

COMENTARII (14)

Bunica 1

14.08.2013, 17:35

Pe placul meu!

Bya Ralu 1

14.08.2013, 17:38

ce-mi plac astea nu sunt vongole?asa se numesc in italiana...in romana nu stiu

MotanLaOale 1

14.08.2013, 17:45

Panacris 1

14.08.2013, 17:49

xana 1

14.08.2013, 17:55

Da, in italiana, scoici e vongole, daca nu ma insel, eu am tradus din portugheza(ca sa fiu mai sigura)cu google si mi-a dat `scoici` Sunt vietnameze, cred ca la noi se gasesc din astea.

xana 1

14.08.2013, 17:58

simona72 1

14.08.2013, 18:38

Corinuta 1

14.08.2013, 18:51

Interesant, nu am papat!

xana 1

14.08.2013, 19:18

Sunt foarte bune si rapide, eu le fac de multe ori. Am uitat sa mentionez in reteta ca cele care nu se deschid la fiert, le aruncam

Bya Ralu 1

14.08.2013, 19:29

asa e se arunca ca nu sunt bune,poti sa modifici

roxana_simona 1

14.08.2013, 19:30

bune

Rocsi 1

14.08.2013, 21:25

xana 1

16.08.2013, 02:00

anysymao 1

28.09.2013, 23:00

da asa este mîncărurile potugheze sunt foarte gustoase si sănătoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti marinati la cuptor