Sarmalute in vas de lemn ;)

de corina241 in Mancaruri cu carne, 18 Oct 2010 | 3382 vizualizari

COMENTARII (26)

Miha 1

18.10.2010, 15:32

Si carnea?

lia maria 1

18.10.2010, 15:53

frumoasa prezentarevin si eu la o sarma

madi_marin 1

18.10.2010, 17:12

oua la sarmale.....? nu am mai auyit pana acum.... oricum....sunt preferatele mele....

ionix 1

18.10.2010, 17:19

@Madi... sa stii ca se pun oua in sarmale... undeva in zona judetului Iasi, sarmalele se fac cu oua si putina faina.... asa facea bunica mea... cica sa fie foarte legate sarmalele.... matusa-mea a preluat reteta de la bunica, am mancat si eu asta-vara... sunt foaaarte bune

Miha 1

18.10.2010, 17:42

Cu oua da...De faina nu stiam...

ionix 1

18.10.2010, 17:44

@Miha.. eu n-am facut niciodata dar erau bune si asa fac toate femeile in zona... o fi vreo traditie, nu stiu o sa intreb

madi_marin 1

18.10.2010, 18:18

eu acum am auzit prima oara, dar ...na....mai invatam si noi....

gaby_duceag 1

18.10.2010, 18:19

si eu mai fac asa, cu ou, cu o lingura de faina. io fac..cum imi vinedar nu-mi sunt necunoscute "tipsurile"

lili2607 1

18.10.2010, 18:28

lilik 1

18.10.2010, 19:20

Rocsi 1

18.10.2010, 19:52

mai fetelor sa va explic eu putin se pune opua pentru a lega compozitia....eu pun faina alba si nu pun oua in momentul in care le fac de post,pentru ca,compozitia trebuie legata cu ceva ca altfel sarmalele se flescaiesc tot....

Rocsi 1

18.10.2010, 19:52

*oua

ionix 1

18.10.2010, 19:56

@Roxy... pai asta am zis si yo

Rocsi 1

18.10.2010, 20:08

pai nu am citit

corina241 1

18.10.2010, 20:24

nu mi-a mers netul cateva ore si nu am putut sta la povesti aici,cu voi.scuze,Miha am vazut si eu ca nu am scris nimic de carne(compozitia este formata din ceapa+orez calite+carne +oua+condimente)

corina241 1

18.10.2010, 20:28

eu adaug ou in tot ce inseamna carne tocata folosita pentru sarmale,chiftelute,perisoare,etc. pentru ca asa am invatat si eu de la mama mea faina nu folosesc deloc

Miha 1

18.10.2010, 20:37

Corina, poti edita si sa modifici explicatiile la reteta.

Corinuta 1

18.10.2010, 20:43

Prin zona mea se pun oua in sarmalutele care se fac la nunti..........eu de la mama si de la bunica asa am invatat sa fac fara oua si compozia a iesit beton intotdeauna

corina241 1

18.10.2010, 21:05

multumesc fromos ,miha asa voi face (fetitele mele erau in dupa-amiaza aceasta numai in preajma mea si din graba am omis sa scriu despre carne )incet,incet promit sa invat si eu cum sa folosesc site_ul fara a mai gresi.apropo,eu sunt din oltenia(craiova),unde se pare ca se folosesc ingrediente asemanatoare cu cele din moldova(iasi) asa cum zicea Ionix

diaconta 1

18.10.2010, 23:15

Arata bine sarmalutele,insa la noi in Ardeal nu folosim niciodata oua sau faina in compozitia de sarmale si intotdeauna au consistenta potrivita,chiar si cele de post care sunt fara carne si daca-i vorba de sarmale dau 5 furculite

mihaelar63 1

19.10.2010, 00:35

draguta prezentare , rustica

ionela2682 1

19.10.2010, 14:07

Nici in dobrogea nu se pune oua in sarmale daramite faina asta chiar ca nu stiam! UIte deasta imi place mie aici la voi invat multe lucruri unele chiar uimitoare!Oricum cate bordee atatea obicee!

Sylvia 1

19.10.2010, 19:43

Interesanta reteta, imi place

Adinacarla 1

20.10.2010, 02:16

Cris2711 1

08.10.2011, 12:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale din varza proaspata cu carne ,ciuperci si costita afumata