Sarmalute in foi de vita de vie

de silvi0ara in Mancaruri cu carne, 29 Iun 2010 | 5732 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

29.06.2010, 14:54

lia maria 1

29.06.2010, 15:02

ce frumos ne arati tu cum se inpacheteaza si ce frumoase sunt pun furculite

izulika 1

29.06.2010, 15:21

ce bine arata...si ce pofta imi e...

silvi0ara 1

29.06.2010, 15:50

Ma bucur ca va place,am tot vazut aici la fete ca au facut si asa pofta aveam,ca am zis ca trebuie sa faca si eu.

ionix 1

29.06.2010, 16:00

imi place amestecul de vita si curcan... delicioase-s sigur

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:15

mi-ai facut pofta , dar cum or fi cu menta ?trebuie sa incerc si eu cu drag 5 furculite

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:16

stii cumva cum se conserva pentru iarna frunzele de vita -de -vie?

silvi0ara 1

29.06.2010, 16:54

Mihaela,eu am mancat in Grecia asa combinatie cu menta si de atunci adaug mereu.Eu spal fiecare frunza de vita,o usuc bine,apoi pun cate 5 frunze la un loc,le rulez si le bag la congelator.Iarna le scot si le las in frigider pana se dezgheata,apoi le umplu.Nu mai este nevoie sa le oparaesti.

Rocsi 1

29.06.2010, 17:28

delicioase si chiar imi e pofta d eo sarmaluta...

madi_marin 1

29.06.2010, 18:30

ce bune cred ca sunt..... sunt curioasa ce aroma le da menta, ca nu am incercat niciodata....

diana_k 1

29.06.2010, 19:22

n-am auzit pana acum de menta la sarmale, trebuie incercat....pt ideea cu pusul frunzelor in congi.

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 20:01

Ina 1

29.06.2010, 20:15

Buna seara! Deci nu le mai pun azi pe ale mele, ca papati de aici....

Ina 1

29.06.2010, 20:17

Mihaela, uite metoda mea aici http://www.bucataras.ro/retete/7709/vita-de-vie-pregatita-pentru-iarna.html Eu azi am facut sarmale din frunza pusa anul trecut la borcane. Tine fara probleme si doi ani.

silvi0ara 1

29.06.2010, 20:39

Ina,si metoda ta este foarte buna.Eu prefer asa ca e mai putin de munca.
Merita sa incercati sa puneti putina menta,sunt minunate.

Ina 1

29.06.2010, 20:57

scuze, nu cittisem ca i-ai raspuns Acum alege si ea metoda....desi anul asta nu prea mai poate, ca au imbatranit frunzele

ana 1

29.06.2010, 22:00

Cu menta nu am mancat ,dar o sa testez

Sidy 1

30.06.2010, 07:15

Ahaaaaa....aici erau minunatele tale sarmalute ???
Arata nemaipomenit de bine si stiu ca sunt delicioase

Laly 1

30.06.2010, 19:24

Ce de bunatati.Nuci eu nu am facut cu menta niciodata.Trebuie sa fie tare gustoase.

nadina73 1

04.07.2010, 22:51

foarte bune nota 10 silvi

silvi0ara 1

05.07.2010, 11:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de bilute de carne de porc, cu varza calita, in sos de rosii