Sarmale in foi de vita-de-vie

de Ina in Mancaruri cu carne, 1 Iul 2010 | 13538 vizualizari

COMENTARII (40)

Ina 1

02.07.2010, 08:38

Cred ca d'ala n-am facut eu ... Dar daca te sacrifici, fac

Ina 1

02.07.2010, 08:38

aaaa, te referi la metrou ( prajitura la metru )

mihaelar63 1

02.07.2010, 08:58

am spalat vasele degeaba , am confundat bucataria unde s-a pregatit checul , oricum nu degeaba , am ramas cu sarmalute

Ina 1

02.07.2010, 09:24

Mihaela

Dana Cristea - pusikmea 1

02.07.2010, 12:22

Ina 1

02.07.2010, 13:08

pusik'

nadina73 1

04.07.2010, 21:43

am ajuns tarziu ca o babuta dar am ajuns ,super bune nota 10

Ina 1

04.07.2010, 21:57

nu e rarziu, ca mai am vreo 9 prein frigider

onuta 1

08.07.2010, 12:24

ce micute, asa le face si mama si arata superb si sant gustoase rau.
mereu ajung ultima la bunatati dar stiu sigur ca mai ai tu pe acolo si pentru mine.

Ina 1

10.07.2010, 21:35

nu sunt chiar micutze... dupa ce fierb isi maresc volumul

ada 1

15.07.2010, 22:20

imi plac sarmalele orisicare chiar si cu carne

Ina 1

16.07.2010, 07:59

Ada!

Panacris 1

04.08.2013, 10:46

cristi1980 1

17.10.2013, 15:16

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 17:37

excelente

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Arroz al horno