Sarmale in foi de vita de vie

de zaharia_mihaela2005 in Porc, 6 Ian 2011 | 11677 vizualizari

COMENTARII (28)

nadina73 1

06.01.2011, 23:55

prima sper ca mai ai si pt mine

LUK 1

07.01.2011, 00:06

ce bune..si cat de frumos arata!

tanyapatap 1

07.01.2011, 00:08

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 00:28

nadina poti sa servesti ca am destule

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 00:28

luk, tanya

Mihaela11_jo 1

07.01.2011, 01:18

Foarte bune!
Am invatat de la familia mea din Iordania ca cele mai bune foi de vita sunt cele de la strugurii negrii, fiind mai fragede si mai acrisoare.
Aici se pastreaza pentru iarna foile de vita in borcane care se inchid ermetic; se pun foarte multe foi de vita si se apasa bine , pentru a nu ramane aer in borcan.
De asemenea se pastreaza la congelator in pungi de naylon.
In Palestina se pastreaza in sticle de apa de plastic, tot la fel foarte bine presate( " inghesuite" in sticla.
Ale tale par foarte bine consrvate dupa culoarea deosebita pe care o au.
O seara buna iti doresc si felicitari pentru realizarea deosebita a retetei.

lilik 1

07.01.2011, 01:18

ce-mi plac de mult

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 01:37

mihaela eu nu stiu exact cum le-a pus matusa mea dar frunzele sunt bagate in sticle si inghesuite bine. multumesc pt informatii

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 01:37

lilik

RuxyRux 1

07.01.2011, 08:00

Chair deosebit de bune....si-mi plac foarte tare

Cris2711 1

07.01.2011, 09:33

super pregatite si gustoase

Ina 1

07.01.2011, 09:37

vreau si eu o portie

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 10:48

va multumesc si va invit pe toate la masa

Rocsi 1

07.01.2011, 11:27

mmm delicioase

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 11:29

rocsi mersi mult

kamy 1

07.01.2011, 15:20

bune rau stau cu vita in curte si nu mi-am pus pt iarna sa-mi fie rusine

ela 1

07.01.2011, 18:24

mamaieelena 1

08.01.2011, 09:44

ce bine arata sarmalele?

zaharia_mihaela2005 1

09.01.2011, 00:35

va multumesc mult

MIUTA 1

13.01.2011, 14:08

foarte bune

zaharia_mihaela2005 1

13.01.2011, 14:18

miuta

Mitinita 1

03.02.2011, 21:21

apetisante

zaharia_mihaela2005 1

04.02.2011, 21:12

multumesc mitinita

elena1988 1

08.02.2011, 14:38

zaharia_mihaela2005 1

08.02.2011, 19:32

multumesc elena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci