Sarmale in foi de dragavei

de katty in Porc, 18 Mar 2015 | 4983 vizualizari

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

18.03.2015, 08:44

miki_a 1

18.03.2015, 08:53

Foarte bune si sanatoase frunzele de dragavei (stevie)! Iar folosite la sarmalute fac un deliciu!

Gherca Daniela 1

18.03.2015, 08:59

dantes 1

18.03.2015, 09:03

Bune si sanatoase!

simona72 1

18.03.2015, 09:17

Cred ca in zona Olteniei li se zice dragavei...nu stiam ce frunze suntdar am vazut la comentariul lui ela2015 ca a scris stevie...minunate!

geoline 1

18.03.2015, 09:55

nici eu nu stiam ce inseamna dragaveiinteresanta reteta

_Alina_ 1

18.03.2015, 10:17

Si mie-mi plac sarmalele in frunze de stevie! Vin la o portie numaidecat!

Sim0na 1

18.03.2015, 10:58

Am dat pe google sa vad ce-s dragaveii la noi le spune stevie. N-am mancat niciodata sarale in foi de stevie/dragavei, dar ciorba imi place foarte tare, deci nu poat fi decat gustoase!

monik80 1

18.03.2015, 20:11

Teo 1

18.03.2015, 21:40

Se fierb mult mai repede decat in foi de varza!

Bya Ralu 1

26.03.2015, 00:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de varza acra si afumatura