Sarmale de post în vas de lut

de ionix in Mancaruri de post, 6 Mar 2010 | 6634 vizualizari

COMENTARII (11)

rivka 1

06.03.2010, 22:36

ionix 1

06.03.2010, 22:39

mersi si pt furculite Rivka...

rivka 1

06.03.2010, 23:09

pai sunt convinsa ca sunt extraordinar de bune....eu nu vreau cu mamaliguta dar as manca vreo 5 cu paine si multa smantana deasupra, fierbinti....

ela 1

06.03.2010, 23:25

cu muuuultta smantana,va roggggg

mihaelar63 1

07.03.2010, 00:02

si eu sunt amatoare de sarmalute

ionix 1

07.03.2010, 09:11

mie-mi plac doar astea de post... cu carnita rareori mananc... iar astea de post imi plac cat mai uscate si-n foaie de vita de vie

Rocsi 1

07.03.2010, 13:40

te luasi dupa mine si facusi in oala de lut

madi_marin 1

07.03.2010, 14:16

si de la mine un set de furculite si o rugaminte.....vreau si eu sa gust........

ANCA 1

07.03.2010, 14:37

bunute!! dar de ce mai fierbi ciupercutele daca le mai si calesti?..

ionix 1

07.03.2010, 18:03

Roxy, eu asa le fac cand mananc eu nu m-am luat dupa nimeni
madi, oricand

ionix 1

07.03.2010, 18:03

Anca, ciupercile n-au timp sa se caleasca ci doar sa-si ia gust legumele unele de la celelalte.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu samburi de dovleac