Sarmale de post în vas de lut

de ionix in Mancaruri de post, 6 Mar 2010 | 6510 vizualizari

COMENTARII (11)

rivka 1

06.03.2010, 22:36

ionix 1

06.03.2010, 22:39

mersi si pt furculite Rivka...

rivka 1

06.03.2010, 23:09

pai sunt convinsa ca sunt extraordinar de bune....eu nu vreau cu mamaliguta dar as manca vreo 5 cu paine si multa smantana deasupra, fierbinti....

ela 1

06.03.2010, 23:25

cu muuuultta smantana,va roggggg

mihaelar63 1

07.03.2010, 00:02

si eu sunt amatoare de sarmalute

ionix 1

07.03.2010, 09:11

mie-mi plac doar astea de post... cu carnita rareori mananc... iar astea de post imi plac cat mai uscate si-n foaie de vita de vie

Rocsi 1

07.03.2010, 13:40

te luasi dupa mine si facusi in oala de lut

madi_marin 1

07.03.2010, 14:16

si de la mine un set de furculite si o rugaminte.....vreau si eu sa gust........

ANCA 1

07.03.2010, 14:37

bunute!! dar de ce mai fierbi ciupercutele daca le mai si calesti?..

ionix 1

07.03.2010, 18:03

Roxy, eu asa le fac cand mananc eu nu m-am luat dupa nimeni
madi, oricand

ionix 1

07.03.2010, 18:03

Anca, ciupercile n-au timp sa se caleasca ci doar sa-si ia gust legumele unele de la celelalte.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post cu legume si pasat