Sarmale de post in sos de ardei dulce

de anisoara in Mancaruri de post, 24 Feb 2010 | 12323 vizualizari

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

25.02.2010, 00:20

buna reteta am sa o fac si eu , dar nu promit ca mi-a iesi la fel

madi_marin 1

25.02.2010, 09:26

pot sa vin la o sarmaluta? ...., ca imi plac la nebunie, iar cele facute de tine cu siguranta ca sunt foarte gustoase.....

Rocsi 1

25.02.2010, 11:37

ce bine arata

anisoara 1

27.02.2010, 09:35

Mihaiela, cred ca stii, ca daca doua gospodine sunt alaturi si prepara aceiasi receta , cu aceleasi preparate, gustul oricum va fi diferit.
De fapt gustul si forma la sarmale nu le poti confunda cu nimic ,si vrei nu vrei, pina la urma sarmale vei minca nu ...

anisoara 1

27.02.2010, 09:37

Madi si Rocsi cu draga inima va invit la sarmale, pentru ca si mie imi plac la nebunie.

madi_marin 1

27.02.2010, 19:07

eu sunt deja pe drum.....

elena1988 1

13.03.2011, 13:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole kosher la cuptor -post