Sarmale cu soia si ciuperci

de adela1981 in Mancaruri de post, 14 Mar 2012 | 12628 vizualizari

COMENTARII (17)

Rocsi 1

14.03.2012, 12:17

Super buneeeeeeee

bucatarimcudiana 1

14.03.2012, 12:22

arata excelent si sunt excelente

MotanLaOale 1

14.03.2012, 12:32

MIUTA 1

14.03.2012, 13:04

Si eu vreau

diaconta 1

14.03.2012, 13:09

foarte bune
ca sa fie pe gustul meu eu as renunta la pasta de ardei

Bya Ralu 1

14.03.2012, 13:20

sunt tare bune

Lau 1

14.03.2012, 13:37

delicioase

Angelina_Elena 1

14.03.2012, 13:39

foarte bune

Aurelia 07_07 1

14.03.2012, 14:12

arata foarte bine si prezentarea la fel

Criss 1

14.03.2012, 14:45

Foarte bune.

adela1981 1

14.03.2012, 15:55

Va multumesc!!!

mamaieelena 1

14.03.2012, 19:28

bune

VERONICA2607 1

14.03.2012, 20:51

iry-gabriela 1

14.03.2012, 21:06

oana_pisicutza16 1

14.03.2012, 21:16

excelente pentru perioada asta

madi_marin 1

14.03.2012, 21:57

sarmalutele sunt preferatele mele...fie de post, fie cu carnita...

mirela0911 1

14.03.2012, 21:58

Foarte bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post în vas de lut