Sarmale ca la mama

de Bucataras in Porc, 23 Dec 2016 | 12812 vizualizari

COMENTARII (17)

Bucataras 1

23.12.2016, 16:00

Ce ziceti de confruntarea "Gospodina vs Bucatar"? Mie imi e tare simpatic Alex si, cunoscand-o acum pe mama lui, inteleg si de unde i se trage Asa ca acum sunt fan mama lui Alex, vedeti sa nu auda bucatarul

CameliaR 1

23.12.2016, 17:47

Eu nu zic nimic.

Corinuta 1

23.12.2016, 19:37

Ce haioși sunt!

MotanLaOale 1

23.12.2016, 20:48

bune bune

dantes 1

24.12.2016, 11:16

Bune!

Criss 1

24.12.2016, 13:47

Foarte bune.

Ina 1

24.12.2016, 21:02


Imi place mama lui Alex )

miki_a 1

24.12.2016, 22:09

Sidy 1

25.12.2016, 06:31

Intotdeauna cele mai gustoase sarmale, vor fi cele de la mama !

Panacris 1

26.12.2016, 14:13

Gherca Daniela 1

26.12.2016, 16:44

foarte bune, asemanatoare cu ale mele!

Rocsi 1

26.12.2016, 20:05

Sarmalele pregatite de mama sunt mereu cele mai bune!

Rahela Velicu 1

26.12.2016, 20:43

diaconta 1

29.12.2016, 20:53

Daca e reteta mamei,nu pot fi decat bune

tina58 1

21.09.2017, 16:34

S-ar putea ca reteta asta sa fie ca la mama ta, in niciun caz ca la "mama mea" ! In primul rand "mama mea" nu foloseste niciodata carne tocata cumparata pentru ca nu se stie ce s-a tocat acolo asa ca "ea" cumpara fleica de porc cat mai slaba pe care, dupa ce o spala si o curata de pielite, zgarciuri si, daca e cazul, de grasimea in exces, o toaca impreuna cu ceapa(vreo 3 buc/kg carne-deci ai folosit prea putina ceapa) si cu niste slanina afumata de la care pastreaza soricul pe care il pune sub primul strat de sarmale(se poate folosi si alt fel de afumatura cu conditia sa nu fie din cea vopsita cu smacul ala maro-roscat pe care o gasesti in toate magazinele si care nu are nicio treaba cu afumaturile adevarate). "Mama mea" pune printre sarmale si cateva crengute de cimbru iar deasupra lor pune tot varza tocata care se rumeneste frumos in cuptor si mai adauga si o cana cu zeama de varza daca este nevoie. Acum. fiecare cu "mama" ei sau a lui! Nu?

Geanina87 1

22.12.2017, 08:15

Anett 1

14.02.2022, 15:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor