Sarmale

de nadea68 in Porc, 29 Dec 2013 | 2923 vizualizari

COMENTARII (22)

Bunica 1

29.12.2013, 14:56

Ce bune sunt cu smantana!

babi5 1

29.12.2013, 15:04

diaconta 1

29.12.2013, 15:04

exact asta mananc acum

nadea68 1

29.12.2013, 15:06

dia si noi!!

Bya Ralu 1

29.12.2013, 15:08

bune

MotanLaOale 1

29.12.2013, 15:09

Panacris 1

29.12.2013, 15:10

Am mai văzut zilele astea rețete de sarmale, unde se pune bulion în amestecul de carne Interesant!

nadea68 1

29.12.2013, 15:19

Cristina si eu am pus pentru prima data suc de rosii mai concentrat si mi-a placut mult..au iesit gustoase

diaconta 1

29.12.2013, 15:24

Cristina,sucul de rosii in compozitie le face mai pufoase si mai gustoase,se imbiba mai bine in carne

nadea68 1

29.12.2013, 15:34

dia asa e,ca inainte imi ieseau mai uscate...o sa folosesc reteta asta de acum incolo

Panacris 1

29.12.2013, 15:37

Dia, eu la mama am învățat să fac sarmalele albe, adică doar cu ceva boia, fără bulion Și fierte pe aragaz nu la cuptor Acum, aici în Regat , am făcut combinație, jumate pe aragaz jumate la cuptor în vasul roman sau în dovleac

nadea68 1

29.12.2013, 15:48

asa e bine,in bucatarie se si experimenteaza nu?

diaconta 1

29.12.2013, 16:02

Cristina,nu se compara la gust cele fierte pe aragaz cu cele fierte in oala de lut la cuptor

Cris2711 1

29.12.2013, 16:22

nadea68 1

29.12.2013, 16:24

- Andreea - 1

29.12.2013, 16:33

nadea68 1

29.12.2013, 17:15

Panacris 1

29.12.2013, 17:30

Geanina87 1

29.12.2013, 18:23

bune

tanyapatap 1

29.12.2013, 20:12

Rocsi 1

29.12.2013, 21:19

O sarmaluta calda servesc oricand

nadea68 1

30.12.2013, 16:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale ardelenesti