Saratele cu mac

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2013 | 45449 vizualizari

COMENTARII (39)

Valclaudia 1

15.11.2013, 21:43

bune la meci! Cine da berea? Oare Gusti?

Valclaudia 1

15.11.2013, 21:44

chiar as rontai cateva acum!

iry-gabriela 1

15.11.2013, 21:44

pup claudia

laura_n 1

15.11.2013, 21:44

bvoo, Iri! ne-ai adus din astea, sa vedem cine ne da berea ))

Merisor 1

15.11.2013, 21:45

Hai sa vedem meciul aici!

iry-gabriela 1

15.11.2013, 21:45

laura draga daca as putea as da-o tot eu

Valclaudia 1

15.11.2013, 21:46

iry-gabriela 1

15.11.2013, 21:46

merisor ,pup! dar las barbatii ca eu trebuie sa stau de straja cu fatuca mea!

laura_n 1

15.11.2013, 21:47

Iri,asteptam baietii )

Lau 1

15.11.2013, 21:48

eu aduc vin fiert

MotanLaOale 1

15.11.2013, 21:54

iry-gabriela 1

15.11.2013, 21:56

daniela draga,si vinul merge bine

iry-gabriela 1

15.11.2013, 21:57

motanel

deyutzky 1

15.11.2013, 21:58

diaconta 1

15.11.2013, 22:00

faine

mirela0911 1

15.11.2013, 22:00

Excelente, mai ales ca a inceput si meciul!

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 22:04

foarte gustoase

Teo 1

15.11.2013, 22:07

Frumos rumenite,chiar bune de ros!

RuxyRux 1

15.11.2013, 22:08

Arata grozav Iri

iry-gabriela 1

15.11.2013, 22:12

deyutzky diaconta

iry-gabriela 1

15.11.2013, 22:13

mirela krysty

iry-gabriela 1

15.11.2013, 22:14

teo ruxyrux

nadea68 1

15.11.2013, 22:15

T I M E A 1

15.11.2013, 22:16

ce frumusele

bianca92 1

15.11.2013, 22:31

ce bunatati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in aluat