Sandvis cu legume pe gratar si cascaval.

de lilik in Sandvisuri, 21 Oct 2012 | 3064 vizualizari

COMENTARII (16)

portiadelumina 1

21.10.2012, 17:41

Cartof, mic, vânătă mică, dovlecel mic. N-ai găsit o chiflă mai mare

RoXx 1

21.10.2012, 17:46

ce bine arata

alldaycooking 1

21.10.2012, 17:49

ce bun!

Rocsi 1

21.10.2012, 18:07

O varianta sanatoasa!

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 18:40

imi place multt!

Mitinita 1

21.10.2012, 19:02

tare e pe gustul meu

MotanLaOale 1

21.10.2012, 19:30

Valclaudia 1

21.10.2012, 19:31

asta chiar este pe placul meu!

Lau 1

21.10.2012, 20:41

bunnn

mirela0911 1

21.10.2012, 21:08

Imi place!

adry88 1

21.10.2012, 21:56

tare bun

lilik 1

22.10.2012, 09:24

Padre eu am dat ingrediente pt o chifla normala,de fapt ies chiar 2

lilik 1

22.10.2012, 09:26

Ma bucur tare mult ca va place varianta asta de sandvis...este o idee grozava si pt un pranz pe fuga

lilik 1

22.10.2012, 09:26

Va multumesc

LUK 1

22.10.2012, 09:35

mmm tentant

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar