Salau cu broccoli si morcovi (la cuptor)

de mihaelar63 in Salau, 24 Noi 2011 | 14744 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

24.11.2011, 22:13

pasteeeeeeee bun bun

Lau 1

24.11.2011, 22:17

bunn

diaconta 1

24.11.2011, 22:18

imi place ca e foarte colorata ,dar nu mananc
oricum nu mai e

Dana_Retetegg 1

24.11.2011, 22:32

Salaul e un peste tare bun. Iar combinatia de broccoli cu morcovi e mega buna, eu am testat-o langa pui si mi-a placut maxim

MIUTA 1

24.11.2011, 22:54

Foarte bun,as manca peste in fiecare zi

La Ancuta 1

24.11.2011, 23:25

ce bunatate ai facut

danakarin 1

25.11.2011, 08:27

Arata superb !!
Multzumesc pentru urarile de ziua mea !

Rocsi 1

25.11.2011, 10:52

Bunica 1

25.11.2011, 10:58

Ce frumos ai gatit salaul ! La slarsit l-ai inecat cu un vin alb....bietul de el

gaby_gabytza 1

25.11.2011, 12:00

place

Cris2711 1

25.11.2011, 13:32

super prezentat ce bun poate fii

mirela0911 1

25.11.2011, 19:42

Woau.... cat de bine arata

Panacris 1

25.11.2011, 19:57

Delicios! La favorite cu el

Teo 1

27.11.2011, 21:55

o incantare...!

RuxyRux 1

27.11.2011, 22:00

Arata superb...si precis e un deliciu

LadyCrs 1

20.05.2012, 23:43

Bya Ralu 1

21.05.2012, 00:07

ce-mi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor