Salau ca-n Ardeal

de AlexTeacher in Salau, 24 Iun 2015 | 12792 vizualizari

COMENTARII (16)

-Licurici- 1

24.06.2015, 12:41

Arata asa de bine... Tare mult imi place!

MotanLaOale 1

24.06.2015, 12:42

bun rau

simona72 1

24.06.2015, 12:45

De unde din Ardeal? Io nu impart cu nimeni portia asta
Super ce ai facut tu aici!

mirela0911 1

24.06.2015, 12:50

In Ardeal se mananca mult! ) Asa ca merge de o portie!

AlexTeacher 1

24.06.2015, 12:54

Oradea. Am lucrat la un restaurant Ardelenesc pe perioada verii. Mi-a placut foarte mult preparatul si m-am gandit sa vi-l impartasesc. Am mai facut cateva adaugiri pe ici pe colo

Gherca Daniela 1

24.06.2015, 13:00

Gicuta 1

24.06.2015, 13:13

diaconta 1

24.06.2015, 13:27

No,nu-i bai !!! Ce-i daca-i din Ardeal,ca mie tot nu-mi trebe' ))))))))

Ela68 1

24.06.2015, 16:43

tare bine arata !

laura_n 1

24.06.2015, 18:26

vai de viata mea! ne innebunesti cu asa ceva!

Aletta 1

24.06.2015, 20:17

AratA demențial

Panacris 1

25.06.2015, 07:47

- Andreea - 1

27.06.2015, 10:32

Bya Ralu 1

29.06.2015, 10:34

waw cum arata!la favo

Ina 1

01.07.2015, 18:15

Super!

mihaelar63 1

14.12.2015, 16:20

Eu nu am sa astept sa ma mqarit pentru a-l prepara )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Peste imbatat