Salau bonne-famme

de ianculubita in Salau, 29 Mai 2011 | 7127 vizualizari

COMENTARII (14)

adry88 1

29.05.2011, 16:44

marcela1979 1

29.05.2011, 16:46

excelent

Lau 1

29.05.2011, 16:52

bun

Ina 1

29.05.2011, 17:11

Hai ca esti dulce: " va prezint reteta, salaul nu se vede " ))
Eu te cred ca-i delicioasa reteta

LicutaMarin 1

29.05.2011, 17:30

deyutzky 1

29.05.2011, 17:38

Panacris 1

29.05.2011, 18:25

La fel am patit si eu cu pestele congelat! Pe ambalajul pestelui congelat scrie "glazura de gheata cca. 30%", de atunci cumpar doar peste proaspat. Oricum reteta e buna si o voi testa cu peste proaspat.

ianculubita 1

29.05.2011, 18:34

Pai da mai Ina fata mea,ce sa fac daca s-a topit,inseamna ca nu se vede bucata care trebuia;nu asa???

Bucataras Medi 1

29.05.2011, 18:43

Mie mi s-a intamplat cu pangasius

RuxyRux 1

29.05.2011, 21:30

Cred ca totusi e tare bun

Corinuta 1

29.05.2011, 22:35

divainbucatarie 1

30.05.2011, 09:30

ionela2682 1

30.05.2011, 09:31

Bun trebuie sa fie! imi plac solnitele tale ...frumoase mai sunt!

mamaieelena 1

02.06.2011, 23:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Unt de casa - Reteta simpla si rapida