Salata de leurda (2) cu paine araba

de alice_ciobanu in Salate, 7 Apr 2011 | 5806 vizualizari

COMENTARII (23)

Ligia Bxl 1

07.04.2011, 12:55

alice_ciobanu 1

07.04.2011, 12:56

e buna, chiar f buna

Mitinita 1

07.04.2011, 13:03

ar merge de minune niste sumac presarat deasupra

kukibella 1

07.04.2011, 13:04

alice_ciobanu 1

07.04.2011, 13:09

cum iau sumac, cum reeditez...daca o mai fi leurda, daca nu...cu salata verde sigur merge

MVMih 1

07.04.2011, 13:17

Daca nu ma insel e inca o salata de leurda postata de tine. Arata super si cred ca e si fff buna. Uite ca eu n-am incercat leurda pana acum ....dar ma teneteaza si tre sa incerc.

Lau 1

07.04.2011, 13:21

bunaaa

alice_ciobanu 1

07.04.2011, 13:26

MVMih, da..am mai postat o salata de leurda. Dupa cum am spus atunci..am avut foarte multa leurda culeasa de soacra mea..si am dat startul la cura de leurda. Leurda e usturoiul salbatic, are gust foarte bun, a usturoi proapat si fresh. trebuie incercata, sa stii...

elena1988 1

07.04.2011, 13:30

MVMih 1

07.04.2011, 13:31

M-ai dat gata. Gata, am fugit la piatza sa caut leurda. Sper sa gasesc. 2 voturi pentru salata.

MotanLaOale 1

07.04.2011, 14:11

buna buna

Dya Daniela Andrei 1

07.04.2011, 14:15

alice_ciobanu 1

07.04.2011, 14:56

MVMih
fuga-fugutza si astept impresii dupa
multumesc fetelor

aziz 1

07.04.2011, 15:12

alice_ciobanu 1

07.04.2011, 15:35

multumesc aziz

kamy 1

07.04.2011, 17:00

si noaptea visez leurda trebuie sa cumpar si sa fac sa vad si eu cum e

mirela0911 1

07.04.2011, 18:05

Vorba lui Kamy, chiar trebuie incercata

bucatarimcudiana 1

07.04.2011, 18:48

foarte bun

mamaieelena 1

08.04.2011, 18:00

Furnicuti 1

11.04.2011, 22:33

cata culoare! si cate vitamine

divainbucatarie 1

13.04.2011, 10:18

adry88 1

07.05.2011, 16:03

adry88 1

07.05.2011, 16:04

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata proaspata de sfecla rosie cu hrean si chimen