Salata de icre cu ceapa

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2015 | 34970 vizualizari

COMENTARII (16)

Merisor 1

11.05.2015, 09:07

Mi-e pofta!

miki_a 1

11.05.2015, 09:19

Si mie!

anca_rm 1

11.05.2015, 09:20

ce mult imi place

mihaelar63 1

11.05.2015, 09:25

Foarte frumoase ti- au iesit

marinica05 1

11.05.2015, 09:26

poa 1

11.05.2015, 09:36

Bravo! Am sa fac si eu!

mirela0911 1

11.05.2015, 09:59

Ce mult imi plac!

MotanLaOale 1

11.05.2015, 10:06

Bucataras Medi 1

11.05.2015, 10:07

tare mult imi place aceasta salata!

MOKUSKA 1

11.05.2015, 10:46

simona72 1

11.05.2015, 11:35

Ne plac foarte mult!

Bunica 1

11.05.2015, 16:21

Ce -mi place icrele!

tarasmariana 1

13.05.2015, 01:25

Preferata mea!

dantes 1

13.05.2015, 08:25

Bune!

kojac64 1

28.10.2015, 20:54

Foarte bune.

aurel61 1

29.10.2015, 17:41


Ce-i asta?Ce cauta grisul in combinatie cu icrele?
Icrele se fac fara gris ci doar cu ulei,lamaie ,ceapa tocata marunt. Icercati sau cum zicea un mare gastronom "cercati si veti vedea"

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caviar de vinete /caviar d'aubergine