Salam de biscuiţi, reţetă de post

de Gicuta in Prajituri, 6 Mar 2015 | 21046 vizualizari

COMENTARII (15)

dantes 1

06.03.2015, 10:25

Bun!!!

Gherca Daniela 1

06.03.2015, 10:25

Corinuta 1

06.03.2015, 10:29

Tare bun!

Constelatialeu 1

06.03.2015, 10:37

MotanLaOale 1

06.03.2015, 10:51

Ela68 1

06.03.2015, 10:56

obunatate

reisnaor_2006 1

06.03.2015, 10:57

o bunatate

Andra_Constantinescu 1

06.03.2015, 11:00

Bun

Merisor 1

06.03.2015, 11:01

Bun!

Bya Ralu 1

06.03.2015, 16:17

bun

daniastefania 1

06.03.2015, 19:43

Bun de tot! Imi place!

Teo 1

06.03.2015, 20:36

Gustos si mereu la indemana!

Rocsi 1

06.03.2015, 20:57

Ce imi place!

iry-gabriela 1

19.11.2016, 20:53

Annapurna 1

04.12.2016, 13:56

Daca pui si un mar, curatat de coaja si taiat cubulete , o mana de stafide inmuiate in rom si cateva linguri de dulceata de visine va iesi o minune care nu rezista mai mult de cateva minute pe platou

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu cocos, de post