Rulouri de primavara cu ricotta

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2016 | 2620 vizualizari

COMENTARII (11)

Merisor 1

14.05.2016, 21:17

Ce bune trebuie sa fie!
N-am folosit foi de orez pana acum, dar o sa le testez si eu.

Bya Ralu 1

14.05.2016, 21:18

bune

Valclaudia 1

14.05.2016, 21:22

am un pachet de foi de orez in camara.... trec reteta la favorite si-mi propun sa testez cat de curand reteta ta....

AndrutzaP 1

14.05.2016, 21:23

Cred ca au fost deliciosi!

Constelatialeu 1

14.05.2016, 21:24

Nu stiu eu din astea, dar daca ma inviti la masa o sa gust...;-bd

Catalina L 1

14.05.2016, 21:33

Rahela Velicu 1

14.05.2016, 21:52

De facut!

MotanLaOale 1

14.05.2016, 22:25

diaconta 1

14.05.2016, 22:42

daca's de primavara,vreau

mihaelar63 1

15.05.2016, 00:55

Ce-mi plac mie rettele acesteaversatile Teoretic pot fi preparate cu o multitudine de umpluturi

Anett 1

15.05.2016, 08:46

vin la masa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri de casa cu branza de burduf