Rulada de somon fume cu urda si andive

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2010 | 6557 vizualizari

COMENTARII (8)

madi_marin 1

18.02.2010, 12:57

moaammaaa....imi place somonul de lesin...da nu l-am combinat niciodata cu branza. l+am servit pe feliute mici de paine prajita unse cu unt.....dar o sa incerc si asa...

silvi0ara 1

18.02.2010, 14:02

Madi,incearca si nu o sa-ti para rau.

Oana 1

18.02.2010, 14:40

Madi, unge paine prajita cu almette si apoi pune somon afumat si stoarce lamaie O bunatate!

madi_marin 1

18.02.2010, 16:03

super ideea, Oana....nu m+am gandit la branzica aia fina....multumesc...

Sylvia 1

18.02.2010, 17:51

Excelent platou imi place f tare si eu fac ceva rulouri de somon cu branza sunt excelente imi place si combinatia cu andive

Bunica 1

18.02.2010, 20:31

Imi place somonul afumat, dar urda nu e prietena mea. Pot inlocui cu alt fel de branza? Arata super platoul

silvi0ara 1

18.02.2010, 21:33

Bunica,sigur ca poti inlocui cu ce branza iti place tie.Eu mai folosesc un sos din retetele lui jamie oliver cu somon fume foarte bun.

Teo 1

18.02.2010, 22:46

mai maai ,dar bine mai arata platoul!bravo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creier de porc pane