Rulada de curcan cu prune uscate, bacon si sos de mere cu unt

de mosuletulene in Curcan, 15 Feb 2015 | 6063 vizualizari

COMENTARII (27)

Merisor 1

15.02.2015, 22:36

Valeu!
Ce reteta faina!

mosuletulene 1

15.02.2015, 22:38

Multam!!! aham ...foarte faina si aromata

mihaelar63 1

15.02.2015, 22:39

Super buna !! Si eu am pe lista de preparat

MotanLaOale 1

15.02.2015, 22:44

buna tare

cristeena20 1

15.02.2015, 22:44

excelente!!!

Teo 1

15.02.2015, 22:48

grozavaaa!

diaconta 1

15.02.2015, 23:25

Mosule,esti profi ce sa mai vorbim
Bravo!

RuxyRux 1

15.02.2015, 23:38

O, ce minunatie!!!

Constelatialeu 1

16.02.2015, 06:51

tare bine arata !

dantes 1

16.02.2015, 07:47

Super!

susu 1

16.02.2015, 07:57

Vai cum ti-a iesit, prezentare de nota 20

Sidy 1

16.02.2015, 08:05

Bun, foarte bun...

Panacris 1

16.02.2015, 08:08

Panacris 1

16.02.2015, 08:10

”Se adauga prunele si smochinele taiate fasii (dupa ce in prealabil au fost pastarte in apa sa se hidrateze dupa care le-am pastrat putin stropite cu 50 ml cognac ) si vinul si se fierbe pana vinul se evapora de tot.” Ce înseamnă, te rog termenul pastarte??? , adică un fel de marinare??? Multumesc!

Criss 1

16.02.2015, 08:36

Waw! Ce bine arata!

simona72 1

16.02.2015, 08:47

Arata minunat si-mi place combinatia!!

mosuletulene 1

16.02.2015, 09:06

Buna dimineata si multumesc frumos de aprecieri. Pe de alta parte Panacris sa lamuresc lucrurile si sa iti dau dreptate, adica am pastrat prunele in apa cam 30 min pentru hidratare, le-am stors si impreuna cu smochinele, ele doar dezhidratate le-am amestecat cu 50 ml cogniac si le-am lasat asa cam tot 30 min pana le-am adaugat in compozitie, conform retetei.

mosuletulene 1

16.02.2015, 09:17

Si inca ceva, recunosc ca e dragut gestul si il aprecierz cu maxima consideratie, si anume decizia administratorilor de a-mi pune reteta pe prima pagina a site-ului. Multumesc frumos!!!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

16.02.2015, 09:54

O combinatie minunata!

Sylvia 1

16.02.2015, 11:32

arata suuuperb !

mosuletulene 1

16.02.2015, 14:02

Multumesc frumos de aprecieri!!!...garantez ca este si deosebit de fin si plin de savoare

anca_rm 1

16.02.2015, 15:39

arata minunat

Panacris 1

16.02.2015, 15:44

Mulțumesc pentru lămuriri Mosuletene

Rocsi 1

16.02.2015, 21:45

mirela0911 1

17.02.2015, 12:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de curcan