Rulada de carne cu pesto si rosii cherry

de Catalina L in Porc, 18 Noi 2015 | 4477 vizualizari

COMENTARII (18)

-Licurici- 1

18.11.2015, 14:48

Ce-mi place!

MotanLaOale 1

18.11.2015, 14:48

buna buna

mirela0911 1

18.11.2015, 14:57

Ooo, ce bine arată!

Catalina L 1

18.11.2015, 15:01

multumesc la toti

Bya Ralu 1

18.11.2015, 15:26

buna

Gicuta 1

18.11.2015, 15:40

anca_rm 1

18.11.2015, 16:00

arata delicios

deyutzky 1

18.11.2015, 16:25

imi place

Bunica 1

18.11.2015, 17:36

Hărnicuța năastră!

CameliaR 1

18.11.2015, 17:37

Buuna tare rulada!

Catalina L 1

18.11.2015, 18:03

va pup pe toti

Panacris 1

18.11.2015, 18:20

Gherca Daniela 1

18.11.2015, 18:37

foarte buna si arata super!

simona72 1

18.11.2015, 20:23

Super reteta!! Imi place sosul si se potrivesc tare bine toate!!

Rocsi 1

18.11.2015, 20:49

Pare cam bun sa fie ce ne-ai pregatit tu!

Xandrinne 1

19.11.2015, 08:34

Aletta 1

19.11.2015, 08:38

miki_a 1

19.11.2015, 11:39

Ce meniu gustos si frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura