Rulada cu branza dulce

de ala_oancea in Prajituri, 14 Dec 2009 | 17914 vizualizari

COMENTARII (16)

ionix 1

14.12.2009, 10:36

ah, ceva de genul asta fac si eu dar nu m-am gandit niciodata sa pun si gem... cred ca-i super buna

Miha 1

14.12.2009, 11:12

Foarte tare! Bravo Ala!

Adinuta 1

14.12.2009, 11:35

Ala, tu te-ai intrecuta mai tare ca mine cred ca e super

Oana 1

14.12.2009, 15:06

Wow, ce bine arata!!!

ala_oancea 1

14.12.2009, 17:04

Multumesc ! Cate un pupic la fiecare

Michelle 1

14.12.2009, 19:07

Teo 1

14.12.2009, 20:15

analizand ingredientele,imi dau seama cat e de racoritoare;bravo, pt. stratul de gem

ala_oancea 1

14.12.2009, 20:43

Multumesc Chiar acuma am papat doua feliute

luminita20_2006 1

14.12.2009, 22:41

mai ai...ca vin ei eu

liana_geicu 1

15.12.2009, 19:25

Imi place si rulada, imi place si farfuriuta, imi place si fata de masa!

ala_oancea 1

15.12.2009, 22:53

Luminita, am papat tot

Liana, multumesc frumos Si farfurioara si fata de masa sunt achizitii noi

Cris2711 1

09.04.2011, 16:14

kukibella 1

04.12.2012, 11:41

ce bine arata

Bya Ralu 1

04.12.2012, 13:35

buna rulada

jolygina 1

04.12.2012, 13:37

ce bunatate-i aici

babi5 1

15.08.2013, 01:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Alba ca zapada