Rosii umplute

de Miha in Pui, 21 Apr 2010 | 4230 vizualizari

COMENTARII (16)

ela 1

21.04.2010, 00:48

ela 1

21.04.2010, 00:49

ti-am pus furculitele,sa aiba cu ce manca urmatorii

Miha 1

21.04.2010, 00:52

Razi de rosiile mele, ha?

ela 1

21.04.2010, 00:53

radeam din urma,de la truferosiile imi plac,numai rosii mananc vara,cu branza

ela 1

21.04.2010, 00:55

imi place palaria de la rosii

nadina73 1

21.04.2010, 01:06

grozava ideie

PapaBun 1

21.04.2010, 01:17

de cand imi tot zic sa fac rosii umplute, n-am apucat, si fiindca nu prea gasim rosii de mari dimensiuni in irlanda .

ela 1

21.04.2010, 01:21

se pot umple cu o multe,cu vinete,cu branza si multe altele si arata si bine

Miha 1

21.04.2010, 01:43

Cristi, faci mai mici si mai multe.

Miha 1

21.04.2010, 01:44

Ai dreptate Ela! Se preteaza la multe umpluturi.

Dana Cristea - pusikmea 1

21.04.2010, 08:37

CE BN ARATAAAA!!!!

silvi0ara 1

21.04.2010, 10:37

Rocsi 1

21.04.2010, 10:40

epurasha2bb 1

21.04.2010, 15:55

mmm, ce ai facut tu aici!si mumos si gustos! de infaptuit!5 forks

ramo_cata 1

21.04.2010, 16:19

5 furculitiones

Miha 1

21.04.2010, 17:37

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui Quatro Formaggi