Rigatoni Pie

de Rocsi in Paste, 13 Iul 2016 | 5922 vizualizari

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

13.07.2016, 20:49

-Licurici- 1

13.07.2016, 20:54

Cat imi place!

Rocsi 1

13.07.2016, 21:01

Vladimir

Rocsi 1

13.07.2016, 21:01

Laura si noua ne- placut mult

Constelatialeu 1

13.07.2016, 21:12

Nu stiu eu cu Riga asta....

Rocsi 1

13.07.2016, 21:23

Cleme, crezi ca eu stiam? )) Nuuuu...Mai invat si eu, ca altfel nu as sti!

mirela0911 1

13.07.2016, 21:35

Super arata! Trebuie incercata!

Rocsi 1

13.07.2016, 21:44

Mirela, multumesc mult

Rahela Velicu 1

13.07.2016, 22:24

Bya Ralu 1

13.07.2016, 23:57

ce bine arata rigatone asta

simona72 1

14.07.2016, 08:51

Foarte faina ti-a iesit!! Imi place maxim!

Panacris 1

14.07.2016, 08:59

AndrutzaP 1

14.07.2016, 09:01

Arata senzational!!! Sigur a fost gustoasa

anca_rm 1

14.07.2016, 13:10

tare apetisant arata , o reteta foarte faina

Aletta 1

14.07.2016, 15:47

doamne ce bine arata,Rocsiiii

Ksenya 1

14.07.2016, 18:35

cum sa nu poftesti la asa ceva ?!

Rocsi 1

14.07.2016, 20:42

Rahela

Rocsi 1

14.07.2016, 20:42

Multumesc draga Bianca

Rocsi 1

14.07.2016, 20:42

Simona, tare iti multumesc

Rocsi 1

14.07.2016, 20:43

Cris

Rocsi 1

14.07.2016, 20:43

Andrutza, a fost super!

Rocsi 1

14.07.2016, 20:43

Anca, multumesc. Chiar mi s-a parut o reteta faina si mie

Rocsi 1

14.07.2016, 20:44

Multumesc Aletta

Rocsi 1

14.07.2016, 20:44

Ksenya, ma bucur ca iti face cu ochiul

Satisfyyourcravings 1

14.07.2016, 23:46

Si eu vreau sa incerc de ceva vreme, iar a ta a iesit minunat!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu paste și carne (rigatoni pie)