Reteta simpla de piept de rata cu sos de portocale

de Rocsi in Rata, 28 Mar 2018 | 27553 vizualizari

COMENTARII (19)

RODIMUR 1

28.03.2018, 21:05

Nu știu cum e, dar știu că tu gătești foarte bine!

vasimur 1

28.03.2018, 21:23

Bucataras Diana 1

28.03.2018, 21:35

Îmi place rata mult.

Corinuta 1

28.03.2018, 21:50

Minunat!

Merisor 1

28.03.2018, 21:50

Yummy!

Rahela Velicu 1

28.03.2018, 21:54

Ce bun!

MotanLaOale 1

28.03.2018, 22:14

bun bun

Rocsi 1

29.03.2018, 09:56

Va multumesc mult!

Rocsi 1

29.03.2018, 09:56

Rodica, a fost pentru prima data cand am gatit rata ...Eu nu mananc, dar alor mei le-a placut mult. Cica este altceva, decat cu ce i-am obisnuit!

mirela0911 1

29.03.2018, 11:11

Trebuie sa incerc si eu!

Ksenya 1

29.03.2018, 18:16

pe gustul meu!

Catalina L 1

30.03.2018, 11:07

o delicatesa

Rocsi 1

30.03.2018, 20:20

Va multumesc fetelor!

elucubratiiculinare 1

01.04.2018, 08:28

ce bunatate ai facut

Rocsi 1

01.04.2018, 11:35

Multumesc mult Elucu!

Ancutsa 1

03.04.2018, 22:01

Delicioasa! Si eu prefer carnea in general mai bine rumenita!

mihaelar63 1

10.04.2018, 04:12

In interior este exact asa cum trebuie : roze !!!

Rocsi 1

11.04.2018, 20:13

Ancutsa, multumesc. Nu a fost carnea foarte rumenita, am incercat doar sa nu o fac prea in sange, ca m-am gandit ca nu o sa manance ai mei!

Rocsi 1

11.04.2018, 20:14

Mihaela, chiar mi-am dorit sa nu iese prea in sange, ca nu se atingea nimeni de ea . Asa a fost numai buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata sous vide, sos de ciocolata neagra si panna cotta cu hrean