ah, Bunico,ce meniu interesant ne-ai ptregatit astazi!daca nu as citi titlul, as crede ca ,in farfurie sunt niste nuferi(poza mica);nu am mancat niciodata ,asa ca in loc de portie ,sa ''iau o piatra in gura'';
nici eu n-am mancat, dar in ultima vreme toata lumea face rechin! Trebuie sa intru si eu in "trend" Bunica, am citit ca pielea e cam tare si ar fi bine sa fie scoasa inainte de preparare. Ce parere ai?
mai trebuie schimat cate ceva nu vesnic aceleasi sortimente . eu am preparat rechin si nu am sesisizat ca pielea sa fie extraordinar de tare , poate e si in functie de marimea ,,animalului ''
am mancat ciorba/supa de rechin mai acu'3 ani cand am fost in vacanta la barcelona,intr-un restaurant chinezesc..dar nu m-a incantat..nu stiu ce gust are la cuptor ..in poza arata f binebuni
Pielea se indeparteaza la mancat. Ce mananci pielea la pui, peste.....? Nu. La orice peste pielea o inlatur dupa ce il prepar.Se vede in fotografie cat de groasa e.