Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Prajituri, 9 Apr 2010 | 29798 vizualizari
ionix 1
ceva in genul asta fac si eu de post... cu ulei in loc de untura... tot asa cu aluat ras... eu pun aluatul la congelator inainte sa-l rad... si eu ung cu gem sau pun mere... e buna
de ce-i zice raioasa??? pt ca se rade aluatul???
ionela2682 1
asa cred si eu ca de la aluatul acela ras i se trage denumirea! ideea este ca iese un aluat foarte fraged!
Rocsi 1
si eu fac asa dar putin altfel ingredientele park dar tot cu aluat ras..
Teo 1
''raioasa'' e grozava, !
multumesc teo!
Cris2711 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 17:21
ieri la 15:26
ieri la 11:30
pe 19.06 la 08:04
pe 18.06 la 19:27
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!