Ragout de cerb cu smochine

de Roda in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2009 | 8986 vizualizari

COMENTARII (9)

Bucataras 1

08.05.2009, 00:23

Bucataras 1

08.05.2009, 00:24

pfaaa, ce rau imi pare ca n-ai poze

Roda 1

08.05.2009, 00:28

Ce dragut estiNici n-am terminat de postat si mi-ai si scris.Nu am poze.Am , in schimb, sumedenie de retete grozave, cu unele am castigat si peste hotare.Poate adaugi tu ceva convenabil.Multumesc.

Bucataras 1

08.05.2009, 00:32

Pai, gasim poze si citam sursa. Ca mai sus

Roda 1

08.05.2009, 00:48

Multumesc.Banuiesc ca tu mi-ai oferit si furculitele .Nu am stiut ca se pot folosi asa imagini, si eu as putea sa-ti furnizez si sa citam sursa de inspiratie.Supa , pe care am postat-o, am gatit-o astazi.Este un deliciu!

Roda 1

08.05.2009, 00:49

Nu m-am uitat la ceas, dar este trecut de miezul noptii, deci supa am gatit-o ieri.

Bucataras 1

08.05.2009, 01:01

pai inseamna ca ii mai poti face poze, ca doar nu s-a terminat

Roda 1

08.05.2009, 01:30

Supa de pipote am gatit-o ieri , nu ragout de cerb.Din pacate, supa s-a mancat ,a mai ramas ceva intr-un bol.Ai mei sunt foarte mancaciosi.

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii