multumesc mult fetelor pentru primirea calduroasa si pentru aprecieri
@Bunica - sotul a fost incantat si a declarat ca sunt foarte bune qatayfele si el credea ca toate nevestele fac la fel -cauta retete si se agita sa le puna pe masa felurile traditionale hehe dar de curand a aflat ca nu e chiar asa
@alinutzika - smidul e o faina asemanatoare grisului - ruda cu grisul si se poate inlocui cu gris de o granulatie mai fina
Un deliciu
Ramadan Mubarak si" Kul am wa intum bher "
Din Iordania cu drag
Eu la Qatayef cu branza ( la noi se gaseste branza dulce ca si casul doar in Ramadan) rad branza pe razatoarea mare si pun putin zahar vanilat si stafide.
O seara buna
Shokran ya @Mihaela!
Ramadan Karem si voua !
Suna bine umplutura de branza cum o faci tu doar ca eu nu gasesc aici cas si atunci folosesc ce cred ca s-ar potrivi mai bine. Am sa incerc si varianta ta. Shokran .