Pulpa de porc cu sos de legume

de gaby_duceag in Porc, 26 Mar 2011 | 7190 vizualizari

COMENTARII (107)

aziz 1

26.03.2011, 18:27

unii sint psihi

aziz 1

26.03.2011, 18:30

analiza pe text si reluarea faptelor:,, le-am dat cu muchia cutitului in capdoar cat sa-i pun la pamant,,explica mai detaliat ai adus drujba mai apoi?

diaconta 1

26.03.2011, 18:33

"recomand ca diametru sa fie cam de 10-15 cm .." ....sa vedem cum facem

gaby_duceag 1

26.03.2011, 18:33

gaby_duceag 1

26.03.2011, 18:34

mona..daa
apoi mult sange..mult..mult...rauri rauri.....

moa...biata mea reteta))))

aziz 1

26.03.2011, 18:36

http://www.trilulilu.ro/popicarul69/89b891cdcb0c0f asta se potriveste cu avatarul tau

aziz 1

26.03.2011, 18:36

mena29 1

26.03.2011, 18:36

Miha

DIANA B 1

26.03.2011, 18:48

Maruntica in ie , asa bine gateste ?

Si ptr tine , Gabitz

elena1988 1

26.03.2011, 19:08

arata super

Lau 1

26.03.2011, 19:26

super

Bucataras Medi 1

26.03.2011, 20:28

Frumos si gustos................

Rocsi 1

26.03.2011, 20:43

mai dar faci numai bunaciuni tu

Mitinita 1

26.03.2011, 21:09

ce bine arata sosul si carnea desigur

Anamaria7 1

26.03.2011, 22:41

iiincredibiiil

MotanLaOale 1

26.03.2011, 23:04

foarte bun

nadina73 1

26.03.2011, 23:32

imi place tare mult sosul de morcovi arata tare bine

mirela0911 1

26.03.2011, 23:50

Super reteta tare mult imi plac pozele tale

Sidy 1

27.03.2011, 08:07

Minunat Precis ca n-a mai ramas nimic in farfurie....

Bucataras 1

27.03.2011, 09:33

mi se pare mie sau cineva studiaza pozele din reviste? bravo, Gabytzu, super misto

gaby_duceag 1

27.03.2011, 09:58

Onesta, multumesc.

gaby_duceag 1

27.03.2011, 09:58

Elena, Sufletista,

gaby_duceag 1

27.03.2011, 09:59

Medi, fuse si se duse

gaby_duceag 1

27.03.2011, 09:59

rocsi..fac si eu ce pot))

gaby_duceag 1

27.03.2011, 10:00

miti, da, ai dreptate,nu ne-am certa de la mancare).tu sosul,io carnitza

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu legume si otet balsamic