Pulpa de iepure de vanat in vin alb

de Sylvia in Iepure, 29 Ian 2015 | 5575 vizualizari

COMENTARII (12)

kukibella 1

29.01.2015, 12:34

Bya Ralu 1

29.01.2015, 12:36

bun bun

Sylvia 1

29.01.2015, 12:37

demult vroiam sa va pun reteta

Lau 1

29.01.2015, 12:50

sigur este tare buna

Gherca Daniela 1

29.01.2015, 13:14

MotanLaOale 1

29.01.2015, 13:15

bun bun

Bunica 1

29.01.2015, 13:16

Ce bun este sfatul specialistului!Eu o tineam în vin roșu +condimente cam 12 ore.O trec la favorite și cu prima ocazie o pun în practică.Mulțumesc ,Sylvia!

diaconta 1

29.01.2015, 13:30

Cred c-a fost delicios.
Mai am si eu un iepure de pregatit,dar e de crescatorie.

Merisor 1

29.01.2015, 14:16

Ce reteta faina!

MOKUSKA 1

29.01.2015, 14:54

da....ceva special, de la speciala Silvia

mirela0911 1

29.01.2015, 18:44

Cat de bine arata si ce gustoasa trebuie sa fie!

Rocsi 1

29.01.2015, 20:26

Bravo fata talentata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure