Pulpa de curcan in sos teriyaki

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 18 Dec 2011 | 6936 vizualizari

COMENTARII (64)

Sidy 1

19.12.2011, 08:04

Eu vin cu muraturile, bine ???Minunat arata friptura asta si sosul.....

gaby_gabytza 1

19.12.2011, 09:33

buuuuun

deliciousflavours 1

19.12.2011, 13:14

suuuper retata!!!

Bya Ralu 1

19.12.2011, 14:33

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:41

Mamaie, daca iti place te servesc cu mare drag.

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:42

daaaaaaaaaaa,rumene Mihaela.

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:43

Puuuuuuuuuuuuuuup,Mihaela!

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:45

naomy,ma bucur ca iti place si te astept cu drag la masa.

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:46

pup Pusik....imi era dor de tine.

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:48

daaaaaaaaaaaaaa,Sidonia.....am stiut de ce nu pun eu muraturi

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:49

pup Gabitza!

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:51

deliciousflavours,multumesc!

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:52

gurita_ta2005,multumesc de vizita si te mai astept.

mirela0911 1

19.12.2011, 22:43

ce rumena si buna e pulpa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc