Pulpă de berbec la tavă

de florian in Oaie, 27 Noi 2010 | 25549 vizualizari

COMENTARII (17)

corina241 1

27.11.2010, 11:20

moa,ce-i aicisi sunt prima

marcela1979 1

27.11.2010, 11:30

imi ploua in gura

Bucataras Medi 1

27.11.2010, 11:58

ce bunaciune......................

aziz 1

27.11.2010, 12:05

adevarat Maestro ,ti-as spune in greaca sa se asorteze cu bunacinea dar.....habar nu am

Ligia Bxl 1

27.11.2010, 12:18

valeleuuuu ce bine arata bunatatea asta 5 furci de la mine ca nu se mai poateee

florian 1

27.11.2010, 12:18

... Κανένα πρόβλημα Aziz! ...adică...nicio problemă!

RuxyRux 1

27.11.2010, 12:38

Ma faci sa mananc carne...arata de top 5*****

ela 1

27.11.2010, 12:42

wow,ce bine arata

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 15:06

Super aromat*****
Am invatat de la soacra mea ( in tarile arabe se gateste preponderent carnea de oaie),o taranca din Yaffa, ca pentru a obtine o friptura cat mai buna sa gatesc pulpa din fata fiind mai frageda.

silvi0ara 1

27.11.2010, 16:20

Minunat.

Corinuta 1

27.11.2010, 21:55

Deci, WOOW!!!!

diaconta 1

27.11.2010, 22:05

Maestro 5 furcute si o fi simplu pentru tinepentru mine ,nu prea

MIUTA 1

27.11.2010, 23:36

super

MotanLaOale 1

29.11.2010, 15:59

arata nemaipomenit si reteta pe masura

MVMih 1

08.04.2011, 13:14

Super Super. La multi ani!

kukibella 1

08.04.2011, 13:27

La multi ani!!!

adry88 1

13.05.2011, 15:56

gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel in stil persan