Pui umplut in vas roman

de gatitdemine in Pui, 3 Mar 2011 | 6706 vizualizari

COMENTARII (17)

Cris2711 1

03.03.2011, 21:14

asa un cracanat am pregatit si eu acum o saptamana

zaharia_mihaela2005 1

03.03.2011, 23:18

ce bine arata

kukibella 1

03.03.2011, 23:18

LUK 1

03.03.2011, 23:29

delicios

ExploraCuisine 1

03.03.2011, 23:39

super

kamy 1

03.03.2011, 23:43

bunatate si eu folosesc des vasul roman

La Ancuta 1

04.03.2011, 00:32

ce rumen si frumos

MotanLaOale 1

04.03.2011, 08:20

bun rau

RuxyRux 1

04.03.2011, 08:23

Dar cum arataaaa

elena1988 1

04.03.2011, 09:11

aziz 1

04.03.2011, 09:33

daca avem norocul si nu se sparg inainte cum am patit eu

mena29 1

04.03.2011, 09:54

Lau 1

04.03.2011, 10:19

ai dreptate aziz,arata superb

Rocsi 1

04.03.2011, 11:42

ce pui minunat

divainbucatarie 1

04.03.2011, 11:51

Bunica 1

04.03.2011, 17:53

arata senzational !

gatitdemine 1

04.03.2011, 22:38

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui pe pat de orez