Pui Tikka Masala

de Bucataras in Pui, 26 Mar 2011 | 6583 vizualizari

COMENTARII (16)

aziz 1

26.03.2011, 08:56

Ina 1

26.03.2011, 09:04

Interesanta mixtura cu iaurt , e de retinut!

matilda 1

26.03.2011, 09:10

Mitinita 1

26.03.2011, 09:51

DIANA B 1

26.03.2011, 09:54

Super tare reteta ... dar acea mixtura , poate da unora mari ,,batai de cap" , a se citi stomac ( am facut cateva indigestii de la usturoi cu iaurt , pffffffff )
Am o nelamurire : de ce-i tot zice ,,marinada" ? cred ca voi consulta DEX
Toata admiratia ptr detalierea frumoasa a retetei

RuxyRux 1

26.03.2011, 10:10

Imi plac mult rosiile Cirio, le folosesc de ani de zile in diverse forme, de fiecare data le aleg din multitudinea de produse de la raft reteta este deosebita, ingredientele alese cu grija, prezentarea lui Radu exceptionala, intr-un cuvant...PERFECT!!!!

divainbucatarie 1

26.03.2011, 10:22

divainbucatarie 1

26.03.2011, 10:22

Eu gatesc doar cu Cirio...

silvi0ara 1

26.03.2011, 11:20

Bun,bun.

Lau 1

26.03.2011, 15:24

bunn

DIANA B 1

26.03.2011, 15:39

Am revenit cu scuzele de rigoare ... mda , corect este marinada si nu marinata ... incepand de azi , mi-am insusit termenul corect ... deci e real ,, omul cat traieste invata "

MotanLaOale 1

26.03.2011, 21:19

LUK 1

26.03.2011, 23:18

o da

kamy 1

27.03.2011, 19:09

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:21

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:33

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu miere si legume la cuptor