Pui Tandoori

de Sidy in Pui, 16 Sep 2010 | 5116 vizualizari

COMENTARII (17)

Rocsi 1

16.09.2010, 10:58

face o prietena de familie de a mea...nu stiu exact reteta dar stiu ca tot asa se cheama

Anamaria7 1

16.09.2010, 11:51

uuu, pui cu ghimbiiir suna ispititor Sidy, vreau sa te intreb, chimion = chimen? sau sunt diferite?

Corinuta 1

16.09.2010, 11:53

foarte,foarte bun!colorant alimentar n-as pune, eventual altceva, dar in rest imi place mult reteta!

Sylvia 1

16.09.2010, 12:30

Excelenta reteta si prezentarea Sidy toate furculitele si de la mine, tocmai ce citisem intr-o revista de reteta asta

Miha 1

16.09.2010, 12:44

Super!

ana 1

16.09.2010, 14:53

arata f bine!

maria_claudia 1

16.09.2010, 17:46

delicios

nadina73 1

16.09.2010, 18:20

supervreau

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:13

mmm.....ce bun............

vero_closca 1

16.09.2010, 22:55

Sidy 1

17.09.2010, 07:30

Anamaria da este acelasi lucru...chimion = chimen
Ma bucur ca va place reteta, dar meritul este a lui Radu ca el a facut-o Cory poti sa pui sfecla stoarsa cativa stropi in loc de colorant...e si mai sanatos

Julie 1

17.09.2010, 08:52

Cu atatea condimente deosebite, cum sa nu iasa bun puiul?!

lia maria 1

17.09.2010, 11:01

WawSidy, da ce bunatate ai preparatun deliciu pe cinste

paviasi 1

18.09.2010, 08:02

departe de adevar!sorry!

Nicolae 1

18.09.2010, 20:50

danym 1

18.09.2010, 21:37

Corect Paviasi

nadina73 1

29.09.2010, 01:07

nimic nou sidy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu orez si legume la cuptor