Pui lipicios cu lamaie

de Lia_ in Pui, 7 Oct 2014 | 4235 vizualizari

COMENTARII (19)

Constelatialeu 1

07.10.2014, 11:54

Adica o sa ne lingem degetele?

portiadelumina 1

07.10.2014, 11:58

Trei linguri de miere chiar nu e mult. N-am văzut pătrujelul (decorul)
Teoretic doar apa rece (foarte rece)ar trebui să păstreze culoare verde a păstăilor de fasole, că menţionai acest lucru la final.
Altfel, cum ştii

Adele 1

07.10.2014, 12:02

Super

simona72 1

07.10.2014, 12:05

Imi place puiul cu lamaie, iar in combinatia asta este grozav!! Cat despre tips, eu stiu ca se pune fasolea direct peste cuburi de gheata , dar sincer nu am probat niciodata

reisnaor_2006 1

07.10.2014, 12:08

o sa ne lingem degetele? delicios atunci

babi5 1

07.10.2014, 12:10

Imi place tsre

babi5 1

07.10.2014, 12:11

Tare scuze

Merisor 1

07.10.2014, 12:16

Eu nu am inteles penultima fraza
In rest e super!

Mitinita 1

07.10.2014, 12:25

cum arata

diaconta 1

07.10.2014, 12:47

ia sa ne lipim si noi de ele

kukibella 1

07.10.2014, 13:11

Pushaa 1

07.10.2014, 13:20

- Andreea - 1

07.10.2014, 15:23

Bya Ralu 1

07.10.2014, 15:24

legumele dupa ce le fierbi se pun in apa rece sau gheata,eu asa stiu

Bunica 1

07.10.2014, 16:36

Bun rau!

MotanLaOale 1

07.10.2014, 20:27

bun bun

Rocsi 1

07.10.2014, 21:06

Lia_ 1

08.10.2014, 09:39

MULTUMESC PT COMENTARII SI EXPLICATIA LA TIPS...

da, Bya, asa imi imaginam

Cleme da, da...

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 14:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu lamaie si bulgur