Pui in sos dijonez si iaurt

de Miha in Pui, 20 Feb 2010 | 6427 vizualizari

COMENTARII (11)

Teo 1

20.02.2010, 23:17

Miha , de ce se numeste sos ''dijonez''?dupa cum ai observat eu studiez tote retetele si vreau sa aflu cat mai multe;portia afisata eapetisanta!

Miha 1

20.02.2010, 23:22

Teo, e dijonez pen' ca e cu mustar dijonez. Sa-i zic altfel?

ionix 1

20.02.2010, 23:47

frumos... mie-mi plac mult sosurile cu iaurt

Miha 1

20.02.2010, 23:50

Mie...asa si asa... In schimb a placut copiilor.

Teo 1

20.02.2010, 23:50

am inteles, rog rabdare, pt. ca te cate ori ceva mi se pare interesant si vreau sa pregatesc trec pe la 'dictionar'' , nu gasesc si raman '' ca de la inceput''; nu stiu cate prajituri n-am incercat .... mi-au iesit bine ; dar cand vad in retete ingrediente pe care nu le gasesc , mor de ciuda ; mereu ii fac lista Lianei cand vine de la Bucuresti ce sa-mi aduca;

Miha 1

20.02.2010, 23:52

Vine incarcata ca o furnicuta.

silvi0ara 1

20.02.2010, 23:56

Miha,tare bine mai arata.

Miha 1

21.02.2010, 00:14

Multumesc Silvia!

dicarmencitta1957 1

21.02.2010, 21:42

Foarte apetisanta reteta ta draga Miha,trebuie sa o testez,am si trecut-o la favorite.Felicitari,le meriti din plin.Imi place cum gatesti.

mamidesara 1

28.02.2010, 15:25

Miha 1

28.02.2010, 15:43

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]