Pui cu bambus

de Brindusa in Pui, 7 Mai 2010 | 11942 vizualizari

COMENTARII (11)

ela 1

07.05.2010, 23:07

in sfarsit ceva pe romaneste spune-mi si mie ce gust au mugurii de bambus ca am vazut pe undeva si sunt curioasa cum sunt

Brindusa 1

07.05.2010, 23:18

Ela, nu au nici un gust pregnant, dar sunt crocanti. Imprumuta gustul de la sos. Nu sunt aromati. Mie imi plac foarte mult, dar nu prea gasesc. Cand dau de ei cumpar cate 5 cutii

Bucataras Medi 1

08.05.2010, 09:10

eu am mancat la restaurant si mi-au placut tare mult dar in magazin nu am vazut ca asi fi vrut sa cumpar.....................

Oana 1

08.05.2010, 11:21

Brandusa, si de unde i-ai luat?? stii ca si eu sumt lesinata

Brindusa 1

08.05.2010, 16:21

Oana, din Ki Life

Sylvia 1

08.05.2010, 16:26

Brandusa nota maxima, tare multe bunatati ai facut, salvez reteta sa o testez

silvi0ara 1

08.05.2010, 16:44

mamidesara 1

08.05.2010, 18:43

Brindusa 1

08.05.2010, 18:46

vai, fetelor multumesc

mena29 1

09.05.2010, 14:11

adry88 1

09.05.2011, 15:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui si pulpe aromate la cuptor