Pui cacciatore

de Corinuta in Pui, 11 Sep 2010 | 6691 vizualizari

COMENTARII (25)

Bucataras Medi 1

11.09.2010, 20:16

trebuie sa fie tare bun la cat de bine arata.................

Rocsi 1

11.09.2010, 20:17

e foarte gustos...si eu am mai facut mancare de pui cu vin rosu si ii da un gust deosebit...nu e adevarat ca numai vinul alb merge cu pui

Corinuta 1

11.09.2010, 20:22

Medi, am papat cu paste, e demential!

Corinuta 1

11.09.2010, 20:23

Rocsicat traieste omul tot invata

adasev12 1

11.09.2010, 20:37

interesanta denumire...pui vanator...
de bun cu siguranta cxa e bun...si inca ceva...in Italia aproape toata lumea bea vin rosu, deci si mancarea tot cu vin rosu o fac....

ela 1

11.09.2010, 20:38

vreau si eu....ca mi-e tare foame....

adasev12 1

11.09.2010, 20:38

si Cori....la ce mai trebuie garnitura????
asa il mancam frate...da un vin dai???

Corinuta 1

11.09.2010, 20:45

Ela.......cate?

Corinuta 1

11.09.2010, 20:46

Dau si vin......ai vazut paharul?

madi_marin 1

11.09.2010, 20:59

arata foarte bine, cred ca e o combinatie tare reusita.... o sa incerc si eu, am trecut-o la favo....

lilik 1

11.09.2010, 20:59

corina puiul tau vanatoresc e super bun....si mie imi place mult sotul meu face iepurele asa si e extraordinar....5f

Corinuta 1

11.09.2010, 21:00

Madi

nadina73 1

11.09.2010, 21:18

vai ce bine arata corinutasuper e la favo

Miha 1

11.09.2010, 22:55

Paharul ala e pentru toata lumea?

Miha 1

11.09.2010, 22:58

Arata foarte bine, e innebunitor de tentanta reteta asta, dar eu n-as putea in veci sa-i fac pe ai mei sa manance legumele alea taiate cuburi.

diaconta 1

11.09.2010, 23:09

Mmmmmmmm ce bine arata puiutul tau

Corinuta 1

11.09.2010, 23:41

Nadinamultu'

Corinuta 1

11.09.2010, 23:44

Miha, paharu nu-i ptr toata lumea, sticla din frigi ii, paharu-i masuraImi pare rau de tine, reteta-i bestiala.......auzi, dar daca ai baga in blender legumele si pe urma le zici ca asa-i sosul?

Corinuta 1

11.09.2010, 23:44

Mersi, Dia

Corinuta 1

11.09.2010, 23:46

Lilikmultumesc!

Miha 1

12.09.2010, 00:14

Daca le bag in blender le mananca, le zic ca-i ostropel.

Rocsi 1

12.09.2010, 12:33

asa e corina..toata viata o sa tot avem de invatat..

Julie 1

15.09.2010, 19:40

Foarte bun!mai ales ca e cu vin...

Corinuta 1

19.09.2010, 11:13

Juliemultumesc!

elena1988 1

08.02.2011, 10:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii