Pui aromat pe sticla

de mihaelar63 in Pui, 7 Dec 2010 | 7100 vizualizari

COMENTARII (35)

mena29 1

07.12.2010, 22:42

Super idee cu mirodeniile in sticla,si eu fac mereu pui pe sticla dar nu pun decat apa si ulei in sticla,o sa incerc si asa cum ai facut tu

mihaelar63 1

07.12.2010, 22:57

Ela , semet pentru putin timp , pana a fost atacat si devorat

mihaelar63 1

07.12.2010, 22:58

Mena dupa cum am spus ideea a fost a fiului meu , Ce sa faci -minte de inginer

mena29 1

07.12.2010, 23:00

Da,da spune-i felicitari din partea noastra

mihaelar63 1

07.12.2010, 23:07

multumesc Mena . Eu tot incerc sa-l invat ba una , ba alta despre gospodarie . Sa nu zica nora ,,Mama-ta asa te-a invatat ? ''

mena29 1

07.12.2010, 23:08

asa,asa

lilik 1

08.12.2010, 09:12

vaiii Miha ce bunatate...de cand n-am mai facut eu pun in sticla si 1-2 catei de usturoi pisati

mihaelar63 1

08.12.2010, 09:27

LIlik am inregistrat

marcela1979 1

08.12.2010, 11:31

elena1988 1

08.02.2011, 13:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu alune