Suuuuuperba!!!! Felicitari din toata inima Bravo Kamy...si pupa Ruxy o Sabynuta dulce si draga Ai ajutor de nadejde mami...imbratisari pentru doua fete vrednicute
ruxy... multumesc...noroc ca am avut o bancnota de 500 in casa si mi-a fost frica sa o trimit pe sabi cu ea sa cumpere o paine....mie mi-era lene sa-mi pornesc masina asa ca am facut PAINEEEE...is si mandra si fericita
De-ai stii cat ma bucur...acum gata ai vazut ca poti si nu te mai temi...daca ai sa mai faci de doua trei ori ai sa vezi ca iti vei da seama din ochi cata faina, cata apa drojdie, si cata sare si ulei sau zahar ai nevoie...e atat de simplu,....iar tu ai aratat din plin ca poti
ruxy...draga mea...acum cred ca dintre aluaturi dospite painea e cel mai simplu de facut is curioasa la gogosi ce patesc si neaparat vreau sa fac cuib de viespi no acolo sa ma vad
Kamy ai sa vezi ce bine o sa fie In principiu la 500 gr faina intra un plic de drojdie uscata eu numai din asta folosesc( asta de cand am avut drojdie in termen si era amara ca fierea...eu de regula gust intotdeauna drojdia e drept ca imi si place...)...restul e simplu...
ruxy...aha...o sa iau si eu plicuri daca au termen mai lung de expirare ca cu asta proaspata am aruncat pana acuma vreo 10-12 cubulete mama mea facea tot felul de aluaturi dospite...era moldoveanca...si poale-n brau si cozonaci(tin minte ca numai cu ulei)si erau usori si pufosi...si zicea ca-i bine sa mananci zilnic o buc.cat unghia de drojdiuta proaspata...ptr ten...mai ales...Din pacate s-a dus prea rpd si eu nu stiu sa gatesc nici o reteta de la ea dar gatesc de astea de prin ardeal invatate de la fostele mele vecine...pensionare
Offfffffffffffff Doamne Kamy cumpara uscata la pliculete sigur au termen si te poti baza pe ele...in plus nu trebuie sa dizolvi cu lichid inainte, se pun direct in faina( in mijloc) au reusita sigura...eu cumpar de la Dr Oetker se gasesc peste tot