Prajitura Lamaita

de T I M E A in Prajituri, 19 Mai 2013 | 35159 vizualizari

COMENTARII (62)

mihaelar63 1

20.05.2013, 12:47

Frumos ti-a mai iesit

T I M E A 1

20.05.2013, 18:32

multumesc fetelor

oana_pisicutza16 1

20.05.2013, 20:34

yammy

Panacris 1

18.09.2013, 19:50

Ligia Bxl 1

15.10.2013, 11:57

una cica ai dat-o in bara cu bicarbonatul de sodiu arata super

janette 1

15.10.2013, 12:23

iamiii....urmeaza la rand...felicitari

T I M E A 1

15.10.2013, 21:14

Ligia de ce? Asa ii zice

T I M E A 1

15.10.2013, 21:15

Janette - multumesc

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 14:04

janette 1

14.11.2013, 09:11

am incercat-o dar nu stiu din ce motiv foile insiropate si nu s-au fragezit....au ramas ca un biscuit aproape...

T I M E A 1

17.11.2013, 13:54

Janette, nu stiu motivul pt care foile nu ti s-au fragezit. La tipsuri am scris ca iasa mai fragede cu amoniac, insa si cu varianta folosita de mine mie mi s-au inmuiat chiar prea tare.

-Licurici- 1

24.06.2015, 12:12

super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]