Prajitura cu nuca si miere

de Miha in Prajituri, 12 Ian 2011 | 13346 vizualizari

COMENTARII (51)

Miha 1

16.01.2011, 17:26

Bunica, cred ca da. Cea de 12% e mai acra ( dar nu intotdeauna), eventual pus zahar un picut mai mult.
Mai am o prajitura in genul asteia, cu nuca si in blat si acolo chiar nu conteaza ce fel de smantana trebuie. Si e buna de te lingi pe degete.
De asta inclin sa cred ca si asta va fi buna.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura delicioasa cu zmeura si sos de capsuni