Prajitura cu miere

de Miha in Prajituri, 3 Sep 2010 | 19404 vizualizari

COMENTARII (47)

mimmi 1

03.09.2010, 16:31

cred ca e asa de buna ...

Pasiune pentru bucatarie 1

03.09.2010, 16:31

super prajitura!vreau si eu o bucatica mica-mica ca sunt la dieta

Miha 1

03.09.2010, 16:33

Mimmi, e buna de te lingi pe degete.

Miha 1

03.09.2010, 16:34

Bitza, la dieta? Si prajiturile alea bune bune care le faci cine le mananca?

mihaelar63 1

03.09.2010, 16:43

buna , buna , dar eu vreau prima ca am furculite

madi_marin 1

03.09.2010, 17:08

ooo....cat de bine mai arata.... hai ca ma si balbai....

lia maria 1

03.09.2010, 17:23

si eu vreau o bucatayumi, yumice bine arata

Pasiune pentru bucatarie 1

03.09.2010, 17:46

le mananca cine poate

rivka 1

03.09.2010, 17:51

foarte frumoasa!

ionix 1

03.09.2010, 17:54

eu doar admir... gata, de azi a inceput dieta drastica... eu nu mai pap nimic dulce, 9 luni dar arata de as manca si ecranul

Miha 1

03.09.2010, 18:06

Dar de ce tocmai 9 luni? Nu vrei sa-l obisnuiesti cu dulce?

Miha 1

03.09.2010, 18:07

Multumesc fetelor! Va invit pe toate la o prajiturica.

ionix 1

03.09.2010, 18:08

nu m-am gandit ca e exact cat perioada sarcinii nah, atat tine "dieta" mai bine zis, un alt stil de viata... tre' sa ma obisnuiesc sa nu mai poftesc usor de zis, greu de facut alea 9 luni de care zici tu sper sa fie incepand cu septembrie 2011 ne facem planu' ca tiganu'

rivka 1

03.09.2010, 18:08

este vb despre ce fel de smantana? creme fraiche sau frisca lichida sau pur si simplu smantana de care se foloseste in romania la ciorbe? putin acra?

rivka 1

03.09.2010, 18:09

ce ? esti gravida ionix?

ionix 1

03.09.2010, 18:11

@Rivka... nuuuuuuuuuuuuuu... nu inca... din sept 2011 va trebui sa fiu atunci e planuit bebe deocamdata slabim putin sanatos, ne facem puternici si apoi facem un bebe

nadina73 1

03.09.2010, 18:52

cred ca e grozava

diaconta 1

03.09.2010, 19:33

simpla si delicatabravo Miha

Teo 1

03.09.2010, 21:28

stiu ca foaia cu miere se inmoaie mai greu, e perfect dupa 6 ore ?arata minunat !

Miha 1

03.09.2010, 21:31

Rivka, am folosit smantana, normala, care se foloseste si la gatit. Sau la branza cu smantana. E buna si cea special pentru frisca, dar e mai buna cu smantana din asta.

Miha 1

03.09.2010, 21:32

Teo, blatul este aproximativ ca cel de chec. adica pufos. Se inmoaie foarte bine de la crema, de la zerul din smatana. E adevarat ca a doua zi e muuult mai buna, dar e foarte buna si dupa 6 ore.

Miha 1

03.09.2010, 21:33

Nadina Claudia multumesc!

Rocsi 1

03.09.2010, 22:16

Bunica 1

03.09.2010, 22:30

simpla si delicioasa

Miha 1

03.09.2010, 23:28

Multumesc! Va invit?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura rasturnata cu mere si crema de vanilie