Prajitura cu mere in caramel

de Miha in Prajituri, 16 Ian 2012 | 6009 vizualizari

COMENTARII (55)

Miha 1

16.01.2012, 15:11

Multumesc Anamaria. Hai...

Miha 1

16.01.2012, 15:12

Luminita Criss Multumesc!

alinutzika 1

16.01.2012, 15:14

arata tare bine!

DIANA B 1

16.01.2012, 15:29

Acum am citit mai cu atentie si-am depistat ca nu stiu ce-ai facut cu o parte de aluat ... sa nu fi depistat io ? si doar ochelarii pe nas
Lumineaza-maaaaaaaaaaaaa , ca-mi place rau reteta (parca-i ceva nou ...)

diaconta 1

16.01.2012, 15:35

Diana,aceeasi dilema am avut-o si eu,dar cum era dimineata m-am desteptat.Cred ca a pus o treime din aluat la congelator si restul in tava.
Miha sa ma corectezi daca nu-i asa

gaby_duceag 1

16.01.2012, 15:39

ce-i neclar, ma?
doua treimi in tava/umplutura/ 1/3 ras deasupra
care parte va lipseste?)))

diaconta 1

16.01.2012, 15:42

Gaby,e la fel de alambicat ca si pulpa ta impanata zic si io
da' n-am mintea hodinita,asa ca mai bine tac,sa-mi ajunga bateriile pana deseara

gaby_duceag 1

16.01.2012, 15:46

nu-i alambicat deloc
a zis c-a pus 1/3 la congelator si cand a terminat de pus umplutura a ras bucata aia deasupra
hai ma ca deja-i fizica))))

diaconta 1

16.01.2012, 16:07

Bine Gaby,nu-i alambicat
a zis c-a impartit aluatul in 3 parti,eu inteleg ca am trei parti de aluat,cu care trebuie sa fac ceva
gata am tacut,ca ajung ca si carcotasele alea care comenteaza fiecare cuvintel
scuze Miha

gaby_duceag 1

16.01.2012, 16:08

"o parte o punem in congelator, restul il intindem uniform in tava de tarta"
deci 2/3 e intins in tava, restul pus la congelator, apoi ras deasupra

Cris2711 1

16.01.2012, 16:14

o da este chiar pe gustul meu

Ana_Maria269 1

16.01.2012, 16:36

Ligia Bxl 1

16.01.2012, 16:36

o bunatate Miha

madi_marin 1

16.01.2012, 18:36

mie imi place si lingurita... ai impresia ca te ia pe ocolite...pana ajungi la desert balesti bine de tot...

Bya Ralu 1

16.01.2012, 18:41

super

Oana 1

16.01.2012, 19:03

Delicioasa!

Rocsi 1

16.01.2012, 20:21

mmm ce buna!!!

Bunica 1

16.01.2012, 20:54

Daca nu e cu ciocolata e cu caramel , dar oricum este foarte bun!

Miha 1

16.01.2012, 21:54

Bunica...si daca nu e caramel e mascarpone. Ca sa-i placa lu' Mircea!

Miha 1

16.01.2012, 21:59

stau si ma scarpin in cap...apoi in barba... si nu stiu cum sa spun... )

De obicei ma stradui sa explic reteta cat de bine pot. Daca imi mai scapa cate ceva nu e cu suparare daca mi se atrage atentia. Oameni suntem si supusi greselii.

In cazul de fata, am scris ca am impartit aluatul in 3...stiti de ce? Pentru ca nu cu mult inainte de reteta asta fusesem intrebata de cineva cat inseamna 2/3 Si atunci am zis ca tre sa scriu pe intelesul tuturor. Se pare ca nu mi-a iesit.

Hai...zau ca nu e cu suparare...

Miha 1

16.01.2012, 22:00

Madi, toata lumea se uita mai intai la lingurita.

Miha 1

16.01.2012, 22:01

Multumesc tuturor de aprecieri. Nu va mai nominalizez, ca voi stiti ca eu va "ai lav iu" pe toate.

diaconta 1

16.01.2012, 22:05

Miha,eu imi cer scuze
n-am inteles la inceput,dup-aia m-am dumirit(explicabil la cat sunt de obosita),dar apoi am vazut ca nici Diana n-a priceput
recitindu-mi unele retete mai vechi,imi dau seama ca nu m-am exprimat destul de coerent incat sa inteleaga toata lumea,dar daca nu mai e posibilitatea de editare,asta e

Miha 1

16.01.2012, 22:10

Dia... vorbeste...si dorinta iti va fi indeplinita.

diaconta 1

16.01.2012, 22:14

Eu mai mereu scriu si postez retetele in graba,ma si mir ca iese ceva inteligibil din ce scriu acolo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si gutui