Prajitura cu mere

de nico_nico in Prajituri, 28 Oct 2010 | 12889 vizualizari

COMENTARII (24)

silvi0ara 1

28.10.2010, 16:41

Azi nu am facut desert,asa ca pap de la tine.

gugugh 1

28.10.2010, 16:50

bun

giuliana 1

28.10.2010, 16:51

ce bine arata vreau si eu o feliuta

kamy 1

28.10.2010, 16:52

ce-i cu mere-i bunnnn 5f

La Ancuta 1

28.10.2010, 17:15

lia maria 1

28.10.2010, 17:43

vin si eu la o portioara

maria_claudia 1

28.10.2010, 17:46

Ina 1

28.10.2010, 18:27

Vaaaai, ce bine arata! Ti-am urat bine ai venit?

Ina 1

28.10.2010, 18:29

Daca va place puneti-i fetei furci, relelor

ela 1

28.10.2010, 18:32

prajitura asta am facut-o si eu exact asa ,doar ca cu ingredientele pt tava mai mica ,de unde ai reteta???,reteta mea http://www.bucataras.ro/retete/10508/prajitura-cu-mere-si-bezea.html

gaby_duceag 1

28.10.2010, 18:33

vai ina, ti-am simtit lipsa c-a trebuit sa contabilizez io furcile; ah, bine c-ai venit, ca si-au facut de cap)))

ela 1

28.10.2010, 18:34

eu nu-i pun furculite de data asta

gaby_duceag 1

28.10.2010, 18:35

vai Elo ce pornita esti. nu coincid nici ingredientele nici reteta desi ideea e aceeasi.

ela 1

28.10.2010, 18:43

ba coincid,Gaby....in caietul meu de retete de cand lumea,am cantitatile in cele doua variante,a mea si a ei,pt tava mica sau mare

Rocsi 1

28.10.2010, 19:16

Miha 1

28.10.2010, 22:31

Da' ce suparata esti Eluco mama! Nu te-am vazut batand cu pumnu'-n masa niciodata!
Si acu, sa revenim la lucruri serioase...prajitura asta e veche de cand lumea si pamantul, chiar si tu ai spus. Si eu am facut-o acu vreo 2 ani in urma http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/01/perlata-cu-mere-si-bezea.html Nici nu auzisem de bucataras pe vremea aia. Dar nici el de mine.

nico_nico 1

29.10.2010, 10:44

Ceau fetelor, va multumesc pentru aprecieri si vizite va pup.
Draga Ela ca sa iti treaca supararea cand vii la Oradea te invit la o cafea si o prajitura. Vreau sa-ti spun ca ieri am facut " sufleu de conopida exact dupa reteta ta si a iesit foarte bun doar ca am facut langa el si sos tartar(copiilor mei la place foarte mult conopida). Ca sa stii ii pot multumi mamei mele(dumnezeu sa o odihneasca ) ca de la ea am mostenit si caietul cu retete si darul asta de am place sa fac mai mult prajituri si torturi.

nico_nico 1

29.10.2010, 10:45

scuze am vrut sa scriu draga Ela

28_andreea 1

29.10.2010, 14:40

arata foarte super.

francesca 1

01.11.2010, 13:43

nico prea mule dulciuri te ingrasa. Cred ca esti cat usa cu atatea dulciuri.
posteaza si altceva nu doar dulciuri, sau doar la asa ceva te pricepi.%2

nico_nico 1

03.11.2010, 08:38

Draga Francesca, nu trebuie sa fii rautacioasa, sa stii ca nu sunt cat usa sunt un om normal care se pricepe la bucatarie , chiar tu cand postezi ceva retete la care esti priceputa? abia astept sa iti dau furcile, incerci?

tanyapatap 1

10.12.2010, 22:20

Bya Ralu 1

09.06.2013, 15:18

babi5 1

10.06.2013, 14:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Somloi galuska"