Any...sa-ti iei ceva timp...sa nu te aglomerezi , poti face crema de dimineata, apoi o dai la rece...te apuci de foi si stai de ele, apoi nu-ti mai bati capul si cu crema ca o ai gata racita( foile se racesc usor )...tin pumnii
Ruxy, ce frumusete! grozava, chiar acum vreau sa ma apuc de ea. aveam in plan prajitura asta pt o ocazie frumoasa din viata noastra si cred ca varianta ta e cea mai buna alegere
Ancutule scump,...e chiar delicioasa, uite acum am servit doua bucatele la o cafeluta de regula nu ne place sa facem foile, pentru ca se intind greu, insa acestea chiar se intind usor, nu se rup si se coc imediat, plus ca gustul e tare bun
Laurica scumpa, ma onoreaza alegerea ta...prajitura e delicioasa, se face usurel...te sfatuiesc sa nu pui foarte multa faina caci vei mai pune si la intins foile pe suprafata de lucru...si pe urma vor iesi prea fainoase, plus ca nu trebuie sa le lasi foate mult in cuptor, urmareste timpul, eu cateva le-am cam brunetit( desi nu ar fi fost cazul)...sa iasa bine draga mea...te imbratisez...iar crema, fa-o exact dupa gustul tau de dulce acrisoara( e cel mai intelept sa gusti din ea )